YUNANİSTAN VİZESİ

YUNANİSTAN

Genel Özellikleri

  • BaşkentAtina
  • Telefon Kodu+30
  • Kuruluş Tarihi3 Şubat 1830
  • Nüfus11.003.000
  • Milli MarşıThe Hymn to Liberty
  • Para BirimiEuro
  • Yunanistan Ankara Büyükelçiliği : web adresi Kazım Özalp Mh. Ziaur Rahman Cd. No:9 Pk:06700 Çankaya/ankara, 06700
Yunanistan Vizesi

Yunanistan vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Yunanistan vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Yunanistan vizesi Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Yunanistan Vizesi

Çalışanlar için Turistik Yunanistan vizesi Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yunanistan vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Yunanistan vizesi

Devlet memurları için Turistik Yunanistan vizesi Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Yunanistan vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Yunanistan vizesi Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yunanistan vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Yunanistan vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Yunanistan vizesi Yunanistan’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Yunanistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Yunanistan vizesi

Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yunanistan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Yunanistan vizesi

Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yunanistan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Yunanistan vizesi

Yunanistan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yunanistan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Yunanistan Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Yunanistan vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Yunanistan konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif olmasına, düzenli olarak kullanılıp kullanılmadığına ve kalacağınız tarih aralığında bulunan miktarın harcamalarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmektedir.Genel olarak ele alındığında, banka hesabınızın...Detaylı Bilgi

Yunanistan vizesi başvuru ücretini nasıl ve nereye ödeyebiliriz?

Yunanistan vizesi için başvuru ücretiniz danışmanlık ücretimize dahil olmaktadır ve bu ödemeyi sizlerin yerine biz yapmaktayız.Detaylı Bilgi

Yunanistan vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Yunanistan vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir.Bu süreç 3 gün ila 1 hafta arasında değişmektedir.Başvurularınızın konsoloslukların randevu sistemi ve...Detaylı Bilgi