YENİ ZELANDA VİZESİ

YENİ ZELANDA

Genel Özellikleri

  • BaşkentWellington
  • Telefon Kodu+64
  • Kuruluş Tarihi6 Şubat 1840
  • Nüfus4.471.000
  • Milli MarşıGod Save New Zealand
  • Para BirimiYeni Zelanda Doları
  • Yeni Zelanda Ankara BüyükelçiliğiKizkulesi Sokak No.11, Gaziosmanpasa, 06700 Kavaklıdere/Ankara
Yeni Zelanda Vizesi

Yeni Zelanda vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Yeni Zelanda vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Yeni Zelanda vizesi Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Yeni Zelanda Vizesi

Çalışanlar için Turistik Yeni Zelanda vizesi Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yeni Zelanda vizesi almak...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Yeni Zelanda vizesi

Devlet memurları için Turistik Yeni Zelanda vizesi Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Yeni Zelanda vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Yeni Zelanda vizesi Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yeni Zelanda...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Yeni Zelanda vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Yeni Zelanda vizesi Yeni Zelanda’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Yeni Zelanda baş konsolosluğuna hitaben...Detaylı Bilgi

Emekliler için Yeni Zelanda vizesi

Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yeni Zelanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Yeni Zelanda vizesi

Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yeni Zelanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Yeni Zelanda vizesi

Yeni Zelanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Yeni Zelanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi