1 Öğrenciler için Avusturya vizesi - Vize Kapida

ÖĞRENCİLER İÇİN AVUSTURYA VİZESİ

  • Avusturya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • Avusturya vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • Ebeveynler tarafından imzalanmış olan, Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesiniz olmalıdır.
  • Avusturya vizesi almak için orijinal ve yeni tarihli olan öğrenci belgeniz gerekmektedir.
  • Eğer 0-18 yaş aralığındaysanız Avusturya Konsolosluğu sizden anne ve baba noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
  • Avusturya vizesi almak için ebeveynlerinize ait iş evraklarınız olmalıdır.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Avusturya vizesi almak için varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları
David Backes Authentic Jerseys