EV HANIMLARI İÇİN İNGİLTERE VİZESİ

  • İngiltere vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • İngiltere vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • İngiltere vizesi almak için tüm masraflarınızın eşiniz tarafından karşılanacağını belirtilen İngiltere Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesiniz olmalıdır.
  • Eşinize ait evraklar bulunmalıdır. Örneğin; işveren, emekli, çalışan, avukat, doktor, eczacı, diş hekimi, esnaf olduğunu gösteren evraklar bulunmalıdır.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları
David Backes Authentic Jerseys