ESNAF VE SANATKâRLAR İÇİN ÇEK CUMHURİYETİ VİZESİ

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Çek Cumhuriyeti vizesi

  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli olan ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz gerekmektedir.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için firma sahibinin imza beyannamesi gerekmektedir.
  • Son döneme ait Vergi levhası fotokopisi gerekmektedir.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için var ise ticaret sicil gazetesi fotokopisi gerekmektedir.
  • Bağlı olduğu meslek odasından son 3 ay tarihli faaliyet belgesi gerekmektedir.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları

Esnaf ve Sanatkârlar için Ticari Çek Cumhuriyeti vizesi

  • Çek Cumhuriyeti’ya ticari vize almak için şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Çek Cumhuriyeti baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz olmalıdır.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • Çek Cumhuriyeti’ daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiyeniz varsa ya da iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi, fuar giriş kartı bulunmalıdır.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için firma sahibinin imza beyannamesi gerekmektedir.
  • Son döneme ait vergi levhası fotokopisi gerekmektedir.
  • Var ise ticaret sicil gazetesi fotokopisi gerekmektedir.
  • Bağlı olduğu meslek odasından son 3 ay tarihli faaliyet belgesi gerekmektedir.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Çek Cumhuriyeti vizesi almak için vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları
David Backes Authentic Jerseys