DOKTOR, AVUKAT VE ECZACILAR İÇİN DANİMARKA VİZESİ

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Danimarka vizesi

  • Danimarka’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Danimarka baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz olmalıdır.
  • En az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • Danimarka vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • Eğer şirket ise imza sirküleri ya da imza beyannamesi gerekmektedir.
  • Danimarka vizesi almak için bağlı olduğu meslek odasından son 3 ay tarihli faaliyet belgesi gerekmektedir. Örneğin:
    1. Avukatlar; Barodan
    2. Doktorlar; Tabipler Odasından
    3. Eczacılar; Eczacılar Odasından
    4. Diş Hekimleri; Diş Hekimleri Odasından
    5. Mimarlar ve Mühendisler; Mimarlar ve Mühendisler Odasından alacaklardır
  • Son döneme ait olan vergi levhası fotokopisi gerekmektedir.
  • Eğer şirket ise ticaret sicil fotokopileri gerekmektedir.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Danimarka vizesi almak için varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Ticari Danimarka vizesi

  • Danimarka’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Danimarka baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz olmalıdır.
  • Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.)
  • Danimarka vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)
  • Eğer şirket ise imza sirküleri ya da imza beyannamesi gerekmektedir.
  • Bağlı olduğu meslek odasından son 3 ay tarihli faaliyet belgesi gerekmektedir. Örneğin:
    1. Avukatlar; Barodan
    2. Doktorlar; Tabipler Odasından
    3. Eczacılar; Eczacılar Odasından
    4. Diş Hekimleri; Diş Hekimleri Odasından
    5. Mimarlar ve Mühendisler; Mimarlar ve Mühendisler Odasından alacaklardır
  • Son döneme ait olan vergi levhası fotokopisi gerekmektedir.
  • Danimarka vizesi almak için eğer şirket ise ticaret sicil fotokopileri gerekmektedir.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.
  • Danimarka vizesi almak için varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları

 

David Backes Authentic Jerseys