ROMANYA VİZESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

ROMANYA

Genel Özellikleri

  • BaşkentiBükreş
  • Telefon Kodu+40
  • Kuruluş Tarihi1878
  • Nüfus22.021.000
  • Milli MarşıDeşteapta-te
  • Para BirimiRumen Leyi
  • Romanya Ankara BüyükelçiliğiÇankaya Mahallesi Bükreş Sokak No:4 Çankaya Ankara
Romanya Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Romanya vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Romanya vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Romanya vizesi Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Romanya vizesi

Çalışanlar için Turistik Romanya vizesi Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Romanya vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Romanya vizesi

Devlet memurları için Turistik Romanya vizesi Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Romanya vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Romanya vizesi Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Romanya vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Romanya vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Romanya vizesi Romanya’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Romanya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Romanya vizesi

Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Romanya vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Romanya vizesi

Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Romanya vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Romanya vizesi

Romanya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Romanya vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Romanya Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Romanya vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Romanya konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif olmasına, düzenli olarak kullanılıp kullanılmadığına ve kalacağınız tarih aralığında bulunan miktarın harcamalarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmektedir.Genel olarak ele alındığında, banka hesabınızın...Detaylı Bilgi

Romanya vizesi başvuru ücretini nasıl ve nereye ödeyebiliriz?

Romanya vizesi için başvuru ücretiniz danışmanlık ücretimize dahil olmaktadır ve bu ödemeyi sizlerin yerine biz yapmaktayız.Detaylı Bilgi

Romanya vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Romanya vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir.Bu süreç 3 gün ila 1 hafta arasında değişmektedir.Başvurularınızın konsoloslukların randevu sistemi ve...Detaylı Bilgi