MALTA VİZESİ

MALTA

Genel Özellikleri

  • BaşkentValletta
  • Telefon Kodu+356
  • Kuruluş Tarihi 21 Eylül 1964
  • Nüfus423.282
  • Milli MarşıThe Maltese Hymn
  • Para BirimiEuro
  • Malta Ankara BüyükelçiliğiKavaklıdere Mahallesi. Ataturk Bulvarı No 154 Çankaya - Ankara
Malta Vizesi

Malta Vizesi

Malta vizesi başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen şartları karşılaması gerekmektedir.

Malta vizesi için Pasaportunuz planlanan dönüş tarihinden sonra en az 3 ay daha geçerli olmalıdır.

Malta vizesi’nin basılabileceği en az 2 boş sayfanız olmaması durumunda, başvurunuzu yapmadan önce yeni bir pasaport temin etmelisiniz.

Seyahat sağlık sigortası planlanan dönüş tarihinden itibaren 15 gün daha geçerli olmalıdır.

Başvuru formunun tamamını büyük harflerle doldurmalısınız, sadece e-mail adresinizi küçük harfle yazmanız gereklidir.

Banka hesap dökümünüz geriye dönük 3 ay hareketi gösterecek şekilde, başvuru yapacağınız gün yada bir önceki gün tarihli olarak bankadan onaylı bir şekilde alınmış olmalıdır.

Öğrenciler için Malta vizesi, taahhütte bulunan kişinin 1. derece dışında akrabası olması durumunda, akrabalık derecesini gösteren nufüs kayıt örneği gereklidir.

Eski pasaportunuz var ise fotokopileri ile beraber eski pasaportunuzu da sunmanız gereklidir.

Değerlendirme süresi en az 4 iş günü olacaktır. Ancak belli durumlarda, Başkonsolosluk değerlendirme süresinin uzatılmasına karar verebilir.

Tüm başvuru sahipleri, kişisel olarak gelerek vize başvurularını yapmalıdır.

Schengen Hakkında Bilgi

Schengen vizesi, seyahatin ana amacının bulunduğu yerdeki Ülkenin Konsolosluğu ya da Elçiliğinden alınmalıdır. Bu yüzden, başvurunuzu yapmadan önce seyahat planlarınızı kontrol edin. Birden fazla Schengen ülkesine seyahatiniz durumunda, lütfen başvurunuzu en fazla kalıyor olacağınız ülkenin Elçiliğine / Konsolosluğuna yapın. Farklı ülkelerde aynı sürede kalınması durumunda, ilk giriş yeri olan Schengen ülkesine başvurulması gerekmektedir.

Malta’nın bir Schengen ülkesi olmasından dolayı, Malta’ya gitmek için sunulan seyahat sigortası tüm Schengen bölgesini kapsamalıdır. Sadece Malta bölgesini kapsayan seyahat sigorta poliçesi yetersizdir.

Malta Vize

Malta vizesi, öğrenciler için Malta vizesi, malta vize, Malta vize işlemleri, Malta vize başvuru Ankara, Malta vize başvuru belgeleri, Malta vize başvuru formu, Malta vizesi için gerekli evraklar, Malta vizesi için randevu, Malta vizesi kaç günde sonuçlanır, uzun süreli Malta vizesi, hızlı Malta vizesi gibi merak ettiğiniz her konuda 7/24 danışman arkadaşlarımızı arayabilirsiniz… 0312 966 0990

rusya vizesi için danışman arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Turistik Yerleri

Malta vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Malta vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Malta vizesi Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Malta vizesi

Çalışanlar için Turistik Malta vizesi Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Malta vizesi

Devlet memurları için Turistik Malta vizesi Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Malta vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Malta vizesi Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Malta vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Malta vizesi En az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Emekliler için Malta vizesi

Malta vizesi Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Malta vizesi

EV HANIMLARI İÇİN MALTA VİZESİ Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Malta vizesi

ÖĞRENCİLER İÇİN MALTA VİZESİ Malta vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Malta vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Malta Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Malta vizesi başvurusu için şahsen gitmek gerekli mi ?

Malta vizesi başvurusu için vize başvurusunda bulunnan bireylerin +80 yaş üzeri olmaması durumunda, 28 Ekim 2014 tarihi itibari ile Parmak izi uygulaması‘na geçiş yapıldığı için şahsen konsoloslukta bulunmaları gerekmektedir.Detaylı Bilgi

Malta vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Malta vizesi başvurusu yapılmadan önce danışmanlık hizmeti aldığınız firmaya son üç aylık banka hesap dökümünüzü randevu tarihine yakın bir tarihte alıp göndermeniz gerekmektedir. Malta konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif...Detaylı Bilgi

Malta vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Malta vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir. Bu süreç 3 gün ila 1 hafta arasında değişmektedir. Başvurularınızın konsoloslukların randevu sistemi...Detaylı Bilgi