MACARİSTAN VİZESİ

MACARİSTAN

Genel Özellikleri

  • BaşkentiBudapeşte
  • Telefon Kodu+36
  • Kuruluş TarihiMS 895
  • Nüfus9.905.000
  • Milli MarşıHimnusz
  • Para BirimiForint
  • Macaristan Ankara BüyükelçiliğiSancak Mahallesi Layoş Koşut Caddesi No:2 Çankaya Ankara
Macaristan Vizesi

Turistik Yerleri

Macaristan vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Macaristan vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Macaristan vizesi Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Macaristan vizesi

Çalışanlar için Turistik Macaristan vizesi Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Macaristan vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Macaristan vizesi

Devlet memurları için Turistik Macaristan vizesi Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Macaristan vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Macaristan vizesi Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Macaristan vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Macaristan vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Macaristan vizesi Macaristan’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Macaristan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Macaristan vizesi

Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Macaristan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Macaristan vizesi

Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Macaristan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Macaristan vizesi

Macaristan vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Macaristan vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Macaristan Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Macaristan vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Macaristan konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif olmasına, düzenli olarak kullanılıp kullanılmadığına ve kalacağınız tarih aralığında bulunan miktarın harcamalarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmektedir.Genel olarak ele alındığında, banka hesabınızın...Detaylı Bilgi

Macaristan vizesi başvuru ücretini nasıl ve nereye ödeyebiliriz?

Macaristan vizesi için başvuru ücretiniz danışmanlık ücretimize dahil olmaktadır ve bu ödemeyi sizlerin yerine biz yapmaktayız.Detaylı Bilgi

Macaristan vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Macaristan vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir.Bu süreç 3 gün ila 1 hafta arasında değişmektedir.Başvurularınızın konsoloslukların randevu sistemi ve...Detaylı Bilgi