İTALYA VİZESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

İTALYA

Genel Özellikleri

  • BaşkentiRoma
  • Telefon Kodu+39
  • Kuruluş Tarihi17 mart 1861
  • Nüfusu59.083.000
  • Milli MarşıFratelli d'Italia
  • Para BirimiEuro
  • İtalya Ankara BüyükelçiliğiAtatürk Bulvarı 06540 Kavaklıdere/Ankara
İtalya Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

İtalya vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için İtalya vizesi

Şirket sahipleri için Turistik İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için İtalya Vizesi

Çalışanlar için Turistik İtalya vizesi (Çalışanlar için İtalya Vizesi) İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) İtalya vizesi almak...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için İtalya vizesi

Devlet memurları için Turistik İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için İtalya vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) İtalya vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için İtalya vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik İtalya vizesi İtalya’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, İtalya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için İtalya vizesi

Emekliler için İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) İtalya vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için İtalya vizesi

Ev Hanımları için İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) İtalya vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için İtalya vizesi

Öğrenciler için İtalya vizesi İtalya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) İtalya vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi