HOLLANDA VİZESİ

HOLLANDA

Genel Özellikleri

  • BaşkentiAmsterdam
  • Telefon Kodu+31
  • Kuruluş Tarihi1648
  • Nüfus16.071.000
  • Milli MarşıWilhelmus
  • Para BirimiEuro
  • Hollanda Ankara BüyükelçiliğiTuran güneş bulvarı Hollanda Caddesi No:5 Yıldız Ankara
Hollanda Vizesi

Hollanda vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Hollanda vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Hollanda vizesi Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Hollanda Vizesi

Çalışanlar için Turistik Hollanda vizesi Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Hollanda vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Hollanda vizesi

Devlet memurları için Turistik Hollanda vizesi Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Hollanda vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Hollanda vizesi Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Hollanda vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Hollanda vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Hollanda vizesi Hollanda’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Hollanda baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Hollanda vizesi

Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Hollanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Hollanda vizesi

Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Hollanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Hollanda vizesi

Hollanda vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Hollanda vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Hollanda Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Hollanda vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Hollanda konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif olmasına, düzenli olarak kullanılıp kullanılmadığına ve kalacağınız tarih aralığında bulunan miktarın harcamalarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmektedir.Genel olarak ele alındığında, banka hesabınızın aktif...Detaylı Bilgi

Hollanda vizesi başvuru ücretini nasıl ve nereye ödeyebiliriz?

Hollanda vizesi için başvuru ücretiniz danışmanlık ücretimize dahil olmaktadır ve bu ödemeyi sizlerin yerine biz yapmaktayız.Detaylı Bilgi

Hollanda vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Hollanda vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir. Bu süreç 3 gün ile 1 hafta arasında değişmektedir. Başvurularınızın konsoloslukların randevu sistemi...Detaylı Bilgi