FİNLANDİYA VİZESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

FİNLANDİYA

Genel Özellikleri

  • BaşkentHelsinki
  • Telefon Kodu+358
  • Kuruluş Tarihi29 Mart 1809
  • Nüfus5.439.000
  • Milli MarşıMaamme
  • Para BirimiEuro
  • Finlandiya Ankara BüyükelçiliğiGaziosmanpaşa, 06700 Çankaya/Ankara
Finlandiya Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Finlandiya vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket Sahipleri için Finlandiya Vizesi

Şirket Sahipleri için Turistik Finlandiya Vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf •...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Finlandiya Vizesi

Çalışanlar için Turistik Finlandiya Vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf • Şirket...Detaylı Bilgi

Devlet Memurları için Finlandiya Vizesi

Devlet Memurları için Turistik Finlandiya Vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf •...Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkarlar için Finlandiya Vizesi

Esnaf ve Sanatkarlar için Turistik Finlandiya Vizesi • En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • 3×4 Formatında arka formatı beyaz 2...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Finlandiya vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Finlandiya vizesi • En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • 3×4 Formatında arka formatı beyaz...Detaylı Bilgi

Emekliler için Finlandiya vizesi

Emekliler için Finlandiya vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf • Finlandiya Başkonsolosluğuna...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Finlandiya vizesi

Ev Hanımları için Finlandiya vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf • Tüm...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Finlandiya vizesi

Öğrenciler için Finlandiya vizesi • En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız) • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf • Ebeveynler tarafından...Detaylı Bilgi