ESTONYA VİZESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

ESTONYA

Genel Özellikleri

  • BaşkentiTallinn
  • Telefon Kodu+372
  • Kuruluş Tarihi
  • Nüfusu1.340 Milyon
  • Milli MarşıMu isamaa, mu õnn ja rõõm
  • Para BirimiEuro
  • Estonya Ankara BüyükelçiliğiGölgeli Sokak No:16 Gaziosmanpaşa 06700 Ankara/Türkiye
Estonya Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Estonya vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Estonya vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Estonya vizesi

Çalışanlar için Turistik Estonya vizesi (Çalışanlar için Estonya Vizesi) Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Estonya vizesi almak...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Estonya vizesi

Devlet memurları için Turistik Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Estonya vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Estonya vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Estonya vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Estonya vizesi Estonya’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Estonya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Estonya vizesi

Emekliler için Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Estonya vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Estonya vizesi

Ev Hanımları için Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Estonya vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Estonya vizesi

Öğrenciler için Estonya vizesi Estonya vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Estonya vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi