DUBAİ VİZESİ

DUBAİ

Genel Özellikleri

  • BaşkentDubai
  • Telefon Kodu+971
  • Kuruluş Tarihi1833
  • Nüfus2.106.000
  • Milli Marşıİşi Biladi
  • Para BirimiDirhem
Dubai Vizesi

Dubai Vizesi

Dubai yeşil pasaport sahipleri ve gri pasaport sahiplerinden Dubai vizesi istememektedir.

Yeşil pasaport sahipleri için vize istemektedir.

Dubai turistik vize başvuruları için şahsen gelmenizi istememektedir.

İstenilen evrakları firmamıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Ticari Dubai vizesi için şahsen elçiliğe gelmeniz gerekmektedir.

Dubai vizeniz ile ülkede en fazla 29 gün kalabilirsiniz ve uzatmak mümkün değildir.

Dubai vizeniz 3 iş günü içerisinde sonuçlanacaktır.

Dubai vize ücretleri için danışman arkadaşlarımızdan 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Dubai vizesi onaylandığından itibaren 58 gün geçerlidir.

18 yaş altı çocuklar için öncelikler anne ve babaya alınan Dubai vizeleri ibraz edilecektir.

 

ONLİNE DUBAİ VİZESİ

 

TURİSTİK DUBAİ VİZESİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak Rezervasyonu

• Kimlik Fotokopisi

• Kişisel Bilgiler

TİCARİ DUBAİ VİZESİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf

• Uçak Rezervasyonu

• Kimlik Fotokopisi

• Davetiye

Schengen Vize işlemleriniz için danışman arkadaşlarımızla irtibata geçebilirsiniz…

David Backes Authentic Jerseys