DANİMARKA VİZESİ

DANİMARKA

Genel Özellikleri

  • BaşkentKopenhag
  • Telefon Kodu+45
  • Kuruluş Tarihi1814
  • Nüfus5.614.000
  • Milli MarşıThere is a lovely land
  • Para BirimiDanimarka Kronu
  • Danimarka Ankara BüyükelçiliğiBüyükesat, 06700 Çankaya/Ankara
Danimarka Vizesi

Danimarka vizesi

Danimarka vizesi başvuruları, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya veya Gaziantep’te bulunan vize başvuru merkezlerinde yapılabilmektedir. İstanbul hariç yapılan başvurular,Ankara’da bulunan Danimarka Büyükelçiliği tarafından değerlendirilecek ve İstanbul’da yapılan başvurular da İstanbul’da bulunan Danimarka Başkonsolosluğu tarafından değerlendirilecektir.

Danimarka, Schengen işbirliği kapsamındadır. Danimarka Büyükelçiliği tarafından verilen vizeler, normalde tüm Schengen ülkeleri için geçerlidir (Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İtalya, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan). Türkiye’de İzlanda’yı Danimarka temsil etmektedir.

Danimarka Vize müracaatlarında (aile ziyareti) gereken evraklar:

Danimarka vizesi, öğrenciler için Danimarka vizesi, Danimarka vize, Danimarka vize işlemleri, Danimarka vize başvuru Ankara, Danimarka Büyük Elçiliği, Danimarka vize başvuru belgeleri, Danimarka vize başvuru formu, Danimarka vizesi için gerekli evraklar, Danimarka vizesi için randevu, Danimarka vizesi kaç günde sonuçlanır, uzun süreli Danimarka vizesi, hızlı Danimarka vizesi gibi merak ettiğiniz her konuda 7/24 danışman arkadaşlarımızı arayabilirsiniz… 0312 966 0990

Danimarka vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Danimarka vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Danimarka vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 5...Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Danimarka Vizesi

Çalışanlar için Turistik Danimarka Vizesi (Çalışanlar için Danimarka Vizesi) Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Danimarka vizesi almak...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Danimarka Vizesi

Devlet memurları için Turistik Danimarka Vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Danimarka vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Danimarka vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Danimarka vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Danimarka vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Danimarka vizesi Danimarka’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Danimarka baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Danimarka vizesi

Emekliler için Danimarka vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Danimarka vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Danimarka vizesi

Ev Hanımları için Danimarka vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Danimarka vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Danimarka vizesi

Öğrenciler için Danimarka vizesi Danimarka vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Danimarka vizesi almak için 2 adet biyometrik...Detaylı Bilgi