ÇİN VİZESİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

ÇİN

Genel Özellikleri

  • BaşkentiPekin
  • Telefon Kodu+86
  • Kuruluş Tarihi1 Ekim 1949
  • Nüfus1.357.000.000
  • Milli MarşıFormoza
  • Para BirimiRenminbi
  • Çin Ankara Büyükelçiliği100. yıl mahallesi Horasan Sokak Çankaya Ankara
Çin Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Turistik Yerleri

Çin vizesi almak için gerekli evraklar

Şirket sahipleri için Çin vizesi

Şirket sahipleri için Turistik Çin vizesi Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Çalışanlar için Çin vizesi

Çalışanlar için Turistik Çin vizesi Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Çin vizesi almak için 2 adet...Detaylı Bilgi

Devlet memurları için Çin vizesi

Devlet memurları için Turistik Çin vizesi Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır....Detaylı Bilgi

Esnaf ve Sanatkârlar için Çin vizesi

Esnaf ve Sanatkârlar için Turistik Çin vizesi Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Çin vizesi almak için...Detaylı Bilgi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Çin vizesi

Doktor, Avukat ve Eczacılar için Turistik Çin vizesi Çin’ya ticari vize almak için antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış olan, Çin baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep...Detaylı Bilgi

Emekliler için Çin vizesi

Çin vizesi Çin vizesi, almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Çin vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka...Detaylı Bilgi

Ev Hanımları için Çin vizesi

Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Çin vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Öğrenciler için Çin vizesi

Çin vizesi almak için en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olmalıdır. (Pasaportunuz son 10 yıldan eski olmamalıdır.) Çin vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu...Detaylı Bilgi

Çin Vizesi için Sıkça Sorulan Sorular

Çin vizesi başvurusu için bankada ne kadar para olması gerekir?

Çin konsolosluğu gönderdiğiniz hesap dökümünde bulunan hareketlerin aktif olmasına, düzenli olarak kullanılıp kullanılmadığına ve kalacağınız tarih aralığında bulunan miktarın harcamalarınızı karşılayıp karşılamadığına dikkat etmektedir.Genel olarak ele alındığında, banka hesabınızın...Detaylı Bilgi

Çin vizesi başvuru ücretini nasıl ve nereye ödeyebiliriz?

Çin vizesi için başvuru ücretiniz danışmanlık ücretimize dahil olmaktadır ve bu ödemeyi sizlerin yerine biz yapmaktayız.Detaylı Bilgi

Çin vizesi ne kadar zamanda çıkar ?

Çin vizesi ne kadar zamanda çıkar ?/a>Çin vizesi başvurunuzun sonuçlanma süreci elçiliklerdeki yoğunluklar ve ülkeler arası anlaşmaların sık sık güncellenmesinden dolayı değişiklik göstermektedir.Bu süreç 3 gün ila 1 hafta...Detaylı Bilgi